„Na podstawie 475 badań naukowych starannie wybrałem 50 elementów diety (owoce, warzywa, surowce zielarskie), które u dziesiątek tysięcy badanych ludzi obniżyły ryzyko wystąpienia raka. Warto więc, aby produkty te przewijały się w diecie w skali tygodnia”. – dr Bartek Kulczyński

1
Information
1
KUCHNIA ANTYRAK. Co jeść, aby obniżyć ryzyko raka
KUCHNIA ANTYRAK. Co jeść, aby obniżyć ryzyko raka × 1
39,00 
Kwota 39,00 
Łącznie 39,00 

1) Twoje dane

Chcę fakturę (podaj dane firmy, pamiętając o NIP-ie)

2) Wybierz metodę płatności

  • Dzięki PayU wykonasz szybki przelew automatyczny i zapłacisz BLIK-iem lub kartą kredytową.

Twoje dane osobowe będą użyte do przetworzenia twojego zamówienia, obsługi twojej wizyty na naszej stronie oraz dla innych celów o których mówi nasza polityka prywatności.

Najniższa cena w ostatnich 30 dniach: 39 zł. Link do pobrania pliku PDF (e-booka) otrzymasz po 60 sekundach.
Logotyp Dr Bartek
Potrzebujesz pomocy?
Zadzwoń: 536 103 002
Od poniedziałku do piątku (8:00–16:00).
Napisz: kontakt@drbartek.pl
Grzegorz i Maria są do Twojej dyspozycji.
Wolisz płacić przelewem?
Numer konta:
44105011391000009080852966
Nazwa odbiorcy (mój wydawca):
Better Health Media sp. z o.o.
Tytuł przelewu:
Wpisz starannie swój adres e-mail
Kwota przelewu:
39 zł
Autor dr Bartek w liczbach
822 tys. subskrybentów na YouTube i 142,5 miliona wyświetleń filmów od 2020 r.
118 tys. czytelników newslettera i 51 milionów wysłanych wiadomości od 2021 r.
14+ lat praktyki w pracy z ludźmi w zakresie dietoterapii.
72 prace naukowe na koncie jako współautor lub autor.
5 lat jako nauczyciel akademicki (wykładowca na Uniwersytecie Przyrodniczym w Poznaniu).